Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-01-2018 02:43:52

ijyeworedw
Nouveau membre
Date d'inscription: 10-01-2018
Messages: 2

nike air max command heren

http://purchaze.com/pictures/nike-air-max-command-dark-grey-white-anthracite-lyon-blue-629993-011_3.jpg

Nike Sportswear geeft een aantal nieuwe colorways vrij voor hun nike air max command premium grey-model, en hier is een blik op het Neutral Gray / University Red-paar. Met een witte lederen basis met grijze en zwarte accenten en een mooie Universiteitsrood om je aandacht te trekken. Met de recente release van de Air Jordan 4 "Military Blue" afgelopen weekend delen we het Nike Air Max Command "Military Blue" . Hetzelfde kleur-shceme gebruiken met een witte basis, neutraal grijze rand en militaire blauwe accenten / branding.

Cerca begin jaren 90, The nike air max command zwart is een van de meest klassieke hardloopschoenen. De nieuwste colorway te droppen voor je lady sneakerheads is een voornamelijk wit mesh / lederen bovenkant met een swoosh en accenten in een Volt Purple. Elders heeft de klassieke rubberen buitenkant een mooi wafelpatroon voor gebruiksgemak en duurzaamheid. Deze schoenen zijn ultra schoon voor de zomer en worden opgehaald van onze Moreland ave.

Volgend op de "citron" dames Nike Air Max 1 is het Nnike air max command flex rood hier afgebeeld, ook ontworpen voor de vrouwelijke trainers die er zijn. Het bovendeel heeft een overwegend wit / lichtgrijs kleurenpalet, terwijl varsity-paarse accenten overal te zien zijn; over plekken als de Nike swoosh, de Air Mx-belomtrek en de omtrek van de schoenveters. Deze zijn nu verkrijgbaar bij verschillende Nike-carriers.

Nike is het populairste schoenen- en kledingmerk ter wereld. nike air max command heren werd voor het eerst uitgebracht in 2010. Sindsdien maakt het deel uit van de Nederlandse sneakerwereld. Nike Air Max Command is een permanent onderdeel van ons assortiment. De bovenkant van de voorkant van deze Air Max Command-sneaker is gemaakt van textiel.

http://www.shoesmarkbe.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums