Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-01-2018 11:21:29

wdsfmote
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-01-2018
Messages: 3
Site web

Sådan rengøres Pandora Style Perler

pandora armbånd tilbud At lave armbånd med Pandora stilperler er en af ​​de mest populære tendenser i de seneste år. De er meget populære, fordi den klumpede stil af smykker, som de tilbyder, er meget anderledes end mange andre perler, der er tilgængelige på markedet i dag. De er meget smukke, men også fashionable og meget cool.

På trods af deres seneste popularitet har Pandora stilperler faktisk eksisteret i en årrække, da de blev opfundet i Europa. Faktisk er Pandora style perler undertiden alternativt henvist til en europæisk stil perler, fordi dette afspejler deres historiske oprindelsessted. Selv om de stadig kan omtales som europæiske stilperler i dag, kan de perler, du i sidste ende køber, ikke komme fra Europa overhovedet! Der er dygtige bead beslutningstagere fra hele verden, der arbejder for at skabe perle af denne stil, og tilføje deres egne unikke detaljer til en stil, der har udviklet vedvarende popularitet. Nogle af de fineste kvalitet europæisk perler kommer faktisk fra lande som langt væk som Nepal, hvor strålende glittrende facetglasperler ofte er håndlavede af kunsthåndværkere.

Hvis du beslutter dig for at lave et Pandora stil armbånd, er det vigtigt, at du passer godt til det korrekt, fordi denne slags armbånd er meget eftertragtet. Heldigvis er det meget nemt at rengøre denne type armbånd. pandora disney 2018 tilbud Alt du behøver for at rense dit armbånd er en lille mængde sæbevand og en blød børstet tandbørste. Vandet skal ikke være koldt, eller det vil ikke rense armbåndets snavs korrekt, men på den anden side kan alt for varmt vand beskadige limmen i armbåndet, afhængigt af hvilken stil af perle du har valgt. Varmt vand er en særlig dårlig ide på perler, der har flere facetflader.

Hvis armbåndet kun er lidt snavset, skal du bare give Pandora-stilens perler en skånsom skrubbe med tandbørsten, og skyll dem derefter af med en smule rent vand, så du ikke bliver tilbage med nogen sæbevand . Du må ikke være fristet til at skrubbe for hårdt, og du bør heller ikke bruge en tandbørste med meget hårde børster til denne opgave, eller du risikerer at beskadige eller ridser perlerne. Hvis armbåndet er dækket af hårdere, snavsede snavs, kan du suge det i varmt vand i 5 til 10 minutter, før du giver det en mild skrubbe efterfulgt af skylning i rent vand. Soaking armbåndet skal hjælpe dig med at fjerne enhver resterende snavs uden at skade armbåndet.

pandora disney danmark Du bør aldrig være fristet til at rense dine Pandora-stilperler med nogen form for kemiske rengøringsmidler, da dette kan beskadige perlernes finish. Skaden, som disse rengøringsmidler gør, kan være uoprettelige, og kan lade dig føle dig meget skuffet. Den bedste mulighed, hvis du kæmper for at fjerne snavs, er at forsøge at suge stykket i længere tid, så prøv forsigtigt at skrubbe på det igen.

Hors ligne

 

Pied de page des forums