Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 15-04-2018 09:26:19

yiner
Nouveau membre
Date d'inscription: 15-04-2018
Messages: 2

Adidas EQT Udsalg

Det var en lang ventetid, men fans af det klassiske Adidas EQT Udsalg sortiment var mere end glade for endelig at se, at nogle af de klassiske 1990s løbende silhuetter gør deres comeback, da EQT Running Support og Running Push returneres i slutningen af ​​2013. Ved efteråret 2014 er en tredjedel Den klassiske EQT-model var tilbage, EQT Running Guidance. Nu med alle tre modeller, der bliver en grundpille i adidas retro runner-serien, ser vi denne premiumudgave af vejledningen ankommer med en klassisk blanding af fuldkornet læder og nubuck i en tonal sort farvelægning.

http://www.muedoo.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x254/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/j/j/jj259.jpg

Adidas Udstyrsaftryk har været en stor spiller for de tre stripes retro lineup i nogen tid nu. Adidas EQT Racing ADV Købe har naturligvis også haft gavn af Primeknit og Boost overhaling for at komme ind i en mere moderne, letvægtskontekst, der fungerer bedre til livsstilsformål end som en effektiv præstationsløber. Men det er altid rart at se originalen stadig få lidt kærlighed selv med det nuværende klima, der dikterer en mere fokuseret produktion på den tidligere. I dag kigger vi på adidas EQT Support 93 Camo Print, der anvender en offwhite ruskind med forskellige nuancer af lysegrå, der rammer militærmønsteret. Et hvidt sportsnet tilføjer en traditionel konstruktion på forfoden, mens en klassisk gummi ydersål tilføjer en perfekt livsstil finish. Interessant nok, den trendy Turbo Red, en skygge, der konstant minder os om Hot Lava-skyggen fra Andre Agassi's Air Tech Challenge II, gør sin vej til hælen for bare en lille smule livsstil.

Hvor mange flere Adidas EQT Kvinders Tilbud modeller vil vi se med det mindste hint af den nye Turbo Red Shade? Hvad med dem alle? Adidas EQT Racing 91/16 er en ofte glemt genopbygning af en af ​​de tidligste adidas-udstyrsmodeller i adidas EQT Racing 91. I dag ser vi et nært-hvidt White-tilbud udelukkende til kvinder med et dristigt nyt design, der udnytter en overflade med strikmaske, premium nubuck overlays og en udskåret forfods sektion for så meget ventilation som du finder i en sko med fuld længde Boost pude.

To kerneafdelinger af adidas-familien mødes for første gang med Soccer og Adidas EQT Rabatkode -linjen, der samler op til en speciel samling. Den "grønne pakke" -referencer den ikoniske skygge, der blev brugt af EQT-linjen siden fødslen, har ACE-bureskoen i Primeknit til præstation og Mundial Team i premium læder til gaderne. Hver, selvfølgelig, sport signaturen EQT grøn over den øverste med hvide og sorte accenter.

Det ser ud til, at adidas originals kommer ned til det grundlæggende for deres næste sæt Adidas EQT Mænd Online Salg modeller og præsenterer fire af de mest populære silhuetter i simple sort-hvide farveveje. Inklusiv EQT Support 93/17, EQT Support ADV, EQT Support Ultra Boost og den originale EQT Support 93, har hver sko en ren, sort sort øvre med læder og / eller nubuck detaljer i modsætning til en hvid mellemsål. Alle gør for nogle perfekte slid-med-noget hverdag sneaker indstillinger.

For mere information, klik venligst her: www.muedoo.com

Hors ligne

 

Pied de page des forums