Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 16-04-2018 09:23:47

lambert233@msgsafe.io
Nouveau membre
Date d'inscription: 16-04-2018
Messages: 3

Adidas Gazelle Goedkoop

http://www.shanher.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x254/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/j/j/jj146.jpg

De klassieke T-toed-stijl keerde rond de jaarwisseling terug en adidas Originals zegene ons met een nieuwe ronde Indoor Gazelles voor het zomerseizoen. Hier zijn vijf nieuweAdidas Gazelle Online Kopen Indoor-lowtops, die allemaal vasthouden aan de beproefde formule met klassieke tweekleurige colorways. Elk paar heeft een doorschijnende rubberen zool die er zowel uitstekend uitziet als serieus tractie geeft als je van plan bent deze te gebruiken voor hun oorspronkelijke opzet, en je kunt alle vijf hieronder afgebeeld in detail bekijken voor de pre-order voorafgaand aan de verzending van juli van End.

Adidas 'klassiekeAdidas Gazelle Kopen-schoen bestaat al heel lang, maar ondanks zijn leeftijd blijft Adidas de schoen succesvol houden. Onlangs vonden we deze boterversies van de Gazelle II op ebay rondzweven. Dit paar heeft een rijke rode seude die het grootste deel van de schoen bedekt met witte, lederen Adidas-strepen en een geheel witte zool. Het is duidelijk dat de schoenen iets vieren in 2008, omdat de cijfers van het jaar op de hiel van de zool dapper gedrukt zijn. Ze hebben ook een wit beeld op het achterste bovenleer, maar we weten niet precies wat het weergeeft, maar onze gok is de Zwitserse Alpen of het Vierwoudstrekenmeer. Deze nieuwe Gazelle II's lijken een limited edition uit Zwitserland te zijn (Schweiz betekent Zwitserland), dus deze kunnen beperkt zijn tot het land waarnaar ze zijn genoemd. Blijf op de hoogte voor meer release-informatie, maar check ze voor nu op ebay voor enkele selectiematen.

Het is moeilijk om het een comeback te noemen, want het is al vele jaren een van de meest gereproduceerde en versleten modellen in het adidas-archief, maar de Adidas Gazelle Goedkoop staat deze zomer op het punt om serieus te pushen in een gerenoveerde vintage constructie. Met extreme aandacht voor detail, repliceert adidas Originals de vorm en materialen van de vroege jaren '90-versie van de Gazelle met eersteklas suède, lederen interieurs en off-white zolen voor een vintage look. Verwacht nog meer kleurstellingen, maar voor nu kunt u een voorbeeld bekijken van de donkergroene en leisteen blauwe Gazellen uit het Vintage Suede-pakket (inclusief een lichtgrijze versie die niet wordt afgebeeld) die op 3 juni wereldwijd bij geselecteerde adidas Originals-winkels wordt gelanceerd.

De Adidas Gazelle Nederland is een van die drie streepsilhouetten die de tand des tijds heeft doorstaan ​​en na een korte onderbreking wat vaart begint te maken met een nieuwe colorway. Met de klassieke gouden branding aan de zijkant, wordt deze iteratie geraakt met een zwarte basis terwijl een combinatie van verschillende roze tonen - een lichte variant raakt de achterste hiel en een levendiger toon valt op de drie strepen - fungeert als accenten in een schema dat iedereen zou kunnen kleden. Wat vind je van deze nieuwe regeling? Bekijk meer hoeken van de aankomende adidas Gazelle na de klik en blijf op de hoogte voor een releasedatum.

Zelfs met de veelheid aan expressieve sneakerontwerpen van tegenwoordig, zijn er nog steeds relatief weinig paren die het op de markt brengen in roze suède. Dat maakt deze nieuwste Adidas Gazelle Opruiming OG opvalt uit het pakket, maar interessant, niet zo veel op dit specifieke model. De Gazelle van deze vrouw is op zijn minst het derde voorbeeld van een damesrelease op dit silhouet, dat, als we de mogelijkheid hadden om zoiets in te schatten, een record in de hele sector zou kunnen blijken te zijn. Zie hoe het bovenwerk van de St. Fade Rose zich vermengt met witte strepen en een zwarte hiel eronder, en pre-order de jouwe zodat ze volgende maand bij Titolo aankomen.

Hors ligne

 

Pied de page des forums