Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 08-05-2018 09:41:47

ghkjmasd
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-05-2018
Messages: 2

adidas gazelle rød grå

Gazelle Rot (rød) fremhævede adidas sko herre 2018 en gennemsigtig glidende sål løftet fra den tidligere 'Olympiade' sko. Fremstillet af gummi gummi med et rillet bølge mønster det var perfekt til udendørs brug. Gazelle Blau (blå) havde en microcell ripple sål. Mikrocelleteknologien indarbejdede små luftbobler i gummiet, hvilket gav en mere polstret indflydelse på landingen, og rippel-effekten tilbydes fast på indendørs overflader.

Ved siden af ​​at deltage i adidas sko nyheder genforeningen er den lille ændring af DNA'et, Gazelle Super.Aestetisk kan det ringe et par klokker, med dets side branding patch baring lighed med det, der anvendes på Samba Super af samme æra. Det bliver genindført tilbage i rampelyset i en duo af OG inspirerede farver, der fortsætter med at sidde perfekt på enhver klassisk Originals stil.

Den enkle, men tiltalende adidas gazelle rød grå kombination af en ren, enestående farve som et fundament, afsluttede med hvid læder branding, traditionelle cerrerede striber pryder sidevægge og signatur guldfolie bogstaver.

Terrasse Casuals, adidas sko dame sale Britpop ikoner og en lang række andre bevægelser i mellem er blevet foræret af disse sko, og de fortsætter med at tiltrække nye generationer af fans til denne dag. Det passer perfekt ind i specifikationen og er i overensstemmelse med forbrugernes ændrede behov, denne æra gjort det acceptabelt at bære disse sko til hverdagens aktiviteter såvel som til sport.

http://www.dksportmall.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums