Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'ętes pas identifié.

#1 07-06-2018 07:42:01

Marjelle
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-06-2018
Messages: 4

asics gt 2000 5 dam

H?r hittar du två iterationer av asics gel sonoma 3 billiga som utgör home lättillgängliga Asics Gel Lyte 3 Reptile Leather Packs. Gjord i ditt val av Black pr Light kommer varje färgväg byggd av en textilierad reptilskinn i reptilhår, vilket resulterar i en mycket högkvalitativ och fin finish. M?nniskor detaljer på skon inkluderar funktioner som signatur split-tungor, neopren sockeliner, tonal snören, en EVA skum mellansula och gummi ytsula.

Nästa för Asics Gel Per niente asics gt 2000 5 dam är den helt nya och mångsidiga svartvita färgväg. Ut nu, låt oss ta por otro lado en närmare titt. Denna Asics Gel Mai Knit MT har en svart övre som är uppbyggd uutav en stickad design fra träffar av läder noterat på midfootburet, tå i häl. Andra funktioner på skon är plaströret som omsluter hälen, häftdragningsflikarna, home sockliknande fotledkragen och Asics-märket på kragen. Nedan ser du en vit gummisula med den stora Asics-logotypen på baksidan.

Ovan får du en bra titt på asics gt 2000 3 herr billigt i en ganska ny Triple White colorway. För dem som icke är bekanta med modellen, är Asics Gel Per niente Knit en sko som levereras med en stickad övre parat med läderöverdrag, alla samtidigt som dom har Gel Mai-vibbar på den övergripande designen. Den speciella version kommer my partner and i Triple White-mode, vilket innebär att vit finns på överkanten, fodrarna, sålarna (som levereras med fuzeGEL-teknik för extra dämpning), i grunden hela skon sans varumärket på tungan.

Med påskdagen den 1 april ?r det ingen bättre tid asics gT 3000 dam rea att hämta ett par från den lättillgängliga Asics Skin gels Lyte 3 Pastel Packs. Paketet 3-par består uutav tre tonal iterationer uutav modellen gjord på pastellfärgade färger som består uutav Plein Air, Apricot Its polar environment och Patina Green. Dom är gjorda av mocka i levereras med funktioner som perforerad detaljering, tonala snören, vit mellansula, tonalfärgade yttersulor och vit varumärke på sidan av klackarna.

Hors ligne

 

Pied de page des forums