Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 07-06-2018 07:42:51

maricogdhr@msgsafe.io
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-06-2018
Messages: 4

Nike Air Max BW Licht Been Nederland

http://www.zandolo.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x302/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/8/18marnk166_2.jpg

Ter aanvulling op het 25-jarig jubileum van de Nike Air Max BW, een feest waar de nieuwe Nike Air Max BW Licht Been Nederland deel van uitmaakt, is Nike klaar om de klassieke originele Nike Air Max BW "Persian Violet" uit te brengen. Oorspronkelijk uitgebracht in 1991, werd de 2016-versie van de "Persian Violet" Air Max BW gebouwd om meer op de O.G. waaronder de zwarte, witte en Perzische violette colorway en de Air Max Unit die de stijl definieerde. Met dat inzicht ontwikkelde Nike de Air Max BW Ultra SE in het klassieke schema. Zwart verwerkt het grootste deel van de nieuw gevoerde bovenzijde van de schoen, waarbij violet bekende plekken als de tong, de voering en de Swoosh-branding raakt. Wit wikkelt de hiel en neemt zijn gebruikelijke plaats in langs de tussenzool.

Moest Nike echt denim meenemen naar de Air Classic BW? De look is ergens anders geslaagd voor Nike Air Max BW Gom Geel Goedkoop retros, maar het voelt enigszins misplaatst op deze schoen. Het model combineert de jeans-look met wat suede-secties en een tandvleesbehandeling op de onderkant voor een combinatie die nog nooit eerder op de hardloper is gezien. Gelukkig deed Nike Sportswear de oorspronkelijke vorm van deze sneaker eerder in het jaar eer aan door de 'Perzische Violette' OG terug te brengen, dus iedereen die beledigd is door dit paar kan zich herinneren dat die nog steeds buiten is. Het is de moeite van het nemen van deze Air Classic BW land in mei. Sole Collector geeft updates voor sneaker-releasedata bij aankomst.

Nike neemt de Nike Air Max BW Bleekgrijs Online Kopen mee naar een nieuw niveau tussen het recente vachetta-leerpaar en deze zojuist uitgebrachte versie. Deze keer draagt ​​het model een zwart leer op de bovenkant dat er bijzonder rijk uitziet in de te voetfoto die hier te zien is. De schoen zit op een witte tussenzool die wordt geaccentueerd door zwart en helder karmozijn. Het is onduidelijk of deze Air Classic BW een release zal krijgen in de Verenigde Staten - het vachetta-paar is nog niet in eigen land geraakt, dus ziet het er niet goed uit. Dat gezegd hebbende, heeft Titolo in Europa nu paren. Nike viert dit jaar de 25e verjaardag van de Air Classic BW door de originele versie van de schoen naar voren te brengen en deze met moderne technologie bij te werken.

Nike biedt een kleurrijke nieuwe kijk op hunNike Air Max BW Gom Geel Opruiming-silhouet. De schoen heeft een regenboogachtig effect, waarbij Infrared en Game Royal het bovenste uitstralen. De colorway is echter slechts de helft van het verhaal. De schoen maakt ook gebruik van een gebreid jacquard-materiaal, dat de laatste jaren een populaire methode is geworden voor het updaten van retro loopsilhouetten. In combinatie met de moderne constructie van de Ultra-variant van het model, combineert het voor een high-tech kijk op de vroege jaren 90-loper, die nu kan worden opgehaald bij winkels zoals Foot District.

De Nike Air Max BW Wit Kopen krijgt een colorway die overeenkomt met de bewolkte herfstdagen die deze tijd van het jaar maar al te vaak voorkomen met deze editie in "Wolf Gray". De vertrouwde grijstint uit Nike's palet is te zien op de lichtgewicht gesmolten bovenkant van de bijgewerkte Air Max BW met donkergrijs en wit om de grauwe maar toch zeer schone look te accentueren. Perfect voor herfst, maar echt een colorway die je met geen enkel moment van het jaar fout kunt gaan, je kunt de Air Max BW Ultra "Wolf Gray" nu bij Nike Sportswear-winkels over de hele wereld zien aankomen.

Hors ligne

 

Pied de page des forums