Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-06-2018 08:35:06

Chapman Freeman
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-06-2018
Messages: 3

nike sko

ÿþLunar cushioning har været en af de vigtigste innovationer, nike sko der kører Nike-præstation i løbet af de sidste fire plus år, men stigningen af modeller som LunarGlide og endda den nye Hyperdunk har taget en vis opmærksomhed væk fra det originale præsentationsstykke for denne space-age tech. I dag ser vi Lunar OG-serien opdateret med en af Hyperdunk + s nøglefunktioner, da Nike LunaRacer + 3 gør sit første udseende med Dynamic Fit Flywire-kabler, der krydser tværs af FlyKnit-ish-pusten. Som vi kan se med dette første eksempel, er designet bygget til komfort og åndbarhed, men kan stadig bryde halsen med farvekontrast i høj kontrast, og flere billeder venter lige på den anden side af dette spring.

De fleste af de Free-soled Kukini-opdateringer, vi har set hidtil, har fremhævet to-tonede farveveje i OG-stil, men det seneste udseende viser, at Juni s honeycomb / hexagon mønstrede par foreshadowed en koloni, der stadig kommer. Behandl din sneakerhead queen til komforten og ydeevnen af denne nye Nike WMNS Kukini Free i nike air max et mørkt camouflage mønster, og se hendes udstilling samme buzz, der sikrede August s digi-camo Roshe Runs blev udsolgt længe før disse ankom. Stick med Sneaker News for at se, hvilke mønstre der kommer næste og tag dem i dag hos Nike Sportswear forhandlere som Extra Butter.

Det er ikke ofte, at Nike Air Current kommer til detailhandel nike air max 97 (hele to gange på treogtyve år), så det siger sig selv, at nye farvelægninger er endnu sjældnere. Det betyder, at denne nye Stadium Green-udgave er noget som en firkløver: det er en dejlig afvigelse, der garanterer at lysne din dag, forudsat at du kan benytte lejligheden, når den er tilgængelig. Denne seneste stil afviger lidt fra det traditionelle totonede farveblokeringsmønster ved at tilføje lilla til øjenlåg, branding og ydersål og det ser godt ud med en spejlet mellemsål, som vi allerede forestiller nogle flere af vores yndlingsbaserede farvekombinationer på denne skabelon . Se nærmere på hoppet, lad os vide, hvordan disse sammenligner med OG-stilarterne og hold fast med Sneaker News for at få udgivelsesinfo.

Efter lidt nike free overraskelse i den Fireberry WBF-inspirerede udgave fortsætter Nike Sportswear sin FA12-udrulning på den klassiske basketballsilhouette stærkest forbundet med 1989, der ikke hed Air Jordan IV. Nike Air Flight 89 selv bærer sin vintage lige i navnet, hvis du ikke genkender fortællingens øjenvinger, mellemsålværktøj og klassisk luftboblepude. Dette mørke kongelige design holder i dag s trends ved at gå for det meste monokromatiske herunder en Aqua-sammenligning-inducerende krus accent skygge, og du vil finde dem tilgængelige i dag hos NSW forhandlere som Oneness.

Air Max 1, 90 og 95 fulgte Air Force 1, Dunk og andre Hyperfuse opdateringer, men ingen enkelt Nike Sportswear-silhuet, der løber eller på anden måde, er en bedre kandidat til denne type opgradering end den her afbildet ovenfor. Nike Air Max 97 Hyperfuse er en logisk forlængelse af et design, der er så teched-out og futuristisk, det er endnu ikke fuldt accepteret i canon af afslappede klassiske løbere på skalaen af de førnævnte Maxes. Det betyder også, at AM97-sikringen giver en glattere overgang, og dette tager på OG Silver Bullet farvewayen har en meget naturlig følelse, selv uden de reflekterende elementer. Se selv efter hoppet, lad os vide, hvordan de sammenligner med de dyppede Dynamic Blue og Total Orange leddene, der faldt tidligere om sommeren, og holde fast med Sneaker News for release info, da disse er begyndt at dukke op hos udvalgte asiatiske detailhandlere.

Med to separate Trunner-modeller på hylden lige nu ser det ud til, at Jordan Brand er nike air max 95 godt afsat til trænermarkedet, en kategori, der begynder at imødekomme endnu mere oktober i år. Det er da denne kommende model, Jordan Legend TR, bliver tilgængelig, og dens design bærer nogle indlysende Huarache-indflydelser sammen med en blonder, der minder om den klassiske Nike Air Terra Humara. Fortsæt læsning for alle vinklerne på denne kommende sneaker fra Jordan Brand og lad os vide, hvor du rangerer det blandt de non-stop opdateringer, vi bringer dig fra Jumpman i løbet af de næste par dage. Som altid, skal du tjekke tilbage med Sneaker [img]http://www.whowascalled.com/images/sko/nike air max 95-628xjr.jpg[/img] News for word på, når Jordan Legend TR kommer op.

Hors ligne

 

Pied de page des forums