Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'ętes pas identifié.

#1 10-07-2018 08:04:39

jiugou
Nouveau membre
Date d'inscription: 10-07-2018
Messages: 2

Adidas Yeezy Boost 350 Köpa

http://www.skortmall.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/800x800/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/h/t/ht00all-016.jpg


Även om Adidas Yeezy Boost 350 Rea kan ha gått strax efter frisläppandet av Kanyes inledande adidas Yeezy Boost tillbaka i februari, "Ye och Trefoil-märket är redo att introducera den låga adidas Yeezy 350 Boost Low på massorna. Flaunting en mycket mer mysig konstruktion, silhuettens mönstrade endelad krämfärgad övre sitter bekvämt ovanpå en Boost-vadderad yttersåle. Spola med en uppsättning tryckta snören, kontrasthäftande häftning och svart läder "YZY" om de mediala sidorna, en detaljerad titt på adidas Yeezy 350 Boost Low presenteras efter hoppet.

Medan rapporter om en återhämtning av Adidas Yeezy Boost 350 Billigt nästa månad fortfarande dröjer, med sommaren nästan här är kollektiva tankar lika anpassade till den inledande utgåvan av adidas Yeezy 350 Boost Low. Och även om inget officiellt utgivningsdatum har kommit tillkännagivits har det visat sig idag att skoen träffar minst en återförsäljare någon gång nästa månad.

Det har sagts att Adidas Yeezy Boost 350 Online Boost kommer att släppa i juni. Det här är intressant med tanke på att affären sa att stocken - medan en stor återförsäljare med vilken åtgärd som helst - inte är känd för sin exklusivitet. De är en mellannivåhandlare med flera platser i USA som lager övervägande "allmänna utgåvor". Så tänker tillbaka till när Kanye sa "alla som vill ha ett par Yeezys kommer att få dem", börjar de påståenden ganska legit. Dessutom kan detta också innebära att Yeezy Boost är på väg tillbaka till återförsäljarna trots allt.

Som meddelat tidigare kommer Adidas Yeezy Boost 350 Köpa Season 3 debutera nästa månad. Kendras tull kanaliserar utomhus och kanske Kanyes garderob på hennes adidas Yeezy Boost 350 "Camo" Custom. Med hjälp av "Oxford Tan" som bas, faller det här paret definitivt under Mache-mantraen av "tull som inte ser ut som tull", och erbjuder ett lager av kontrast som har spridit 350 i detaljhandeln och med pensel lika med A-1-produktion.

Tidigare parat med jordtonad streetwear för killarna, Adidas Yeezy Boost 350 Billig "Moonrock" snörar damerna i dagens andra On-Foot Look. Utställd på sportigt sätt, visar det här revered-utgåvan att det finns massor av intervall och ser hemma ut med ett idrottsligt utseende. Dagens första On-Foot Look utmärker en stor nyutgåva, dagens adidas Yeezy Boost 350 "Moonrock" i stiliga bilder. Att tappa ut som om det inte finns någonstans, tar den nedtonade Kanyes redan minsta 350-modellen sig att para ihop med falltoner, och lägger till en silverflaska till en jordig outfit.

Du kan hämta det från www.skortmall.com

Hors ligne

 

Pied de page des forums