Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-10-2018 07:16:05

Kaileyvan
Nouveau membre
Date d'inscription: 10-10-2018
Messages: 3

zapatillas salomon mujer slab

Vanntette tekstiloverdeler vil inkludere hver fot i lettvekt, salomon zapatillas mujer noe som bidrar til å holde føttene tørre & varme når du slår opp glatte løyper. Anti-rusk nett og en gusseted tungen forene for å avstøte sparket opp smuss og støv samtidig och du opprettholder åndbarhet, noe som gir et ofte rimeligere og sunnere miljø intended for føttene dine til å trives i. Quicklace-teknologien gjør det mulig for brukeren å skape en sikker passform, og de zult da bli stuvet trygt unna i skoens blonderlomme, integrert for å forhindre snagging / tripping situasjoner.

En slamvakt skjørter på skoens underlag for å bevare det salomon sense pro 2 hombre og forhindre tilstopping mens du spretter gjennom slurvet bakken, men's en slitesterk PVC-tåseforsterker forsterker skoens verdig stand ved å forsvare føttene imot røtter, bergarter og andre generelle farer. Sensifit teknologi benytter syntetiske overlegg, och samarbeider med Quicklace-systemet, intended for å cradle foten my spouse and i tettsittende, tilpasset komfort; bidrar til å forankre deg til mellomsåle og redusere slipp i skoen, slik at du kan nyte glatte, distraheringsfrie skritt.

Den øvre delen av Speedcross ser zapatillas salomon mujer slab laget av et tekstilt stoff som er vanntett, og bidrar til å blokkere vann fra å komme inn i skoen. Åndbar Mesh har også blitt brukt i overkonstruksjonen som er ypperlig pustende og hurtigtørking, slik with kjølig luft strømmer motel i skoen samtidig och varm luft slippes lace, og holder derfor innsiden av skoen kjølig, tørr og behagelig. Et QuickLace-festesystem er lagt til Speedcross som gjør at brukeren raskt og effektivt zult tilpasse skoenes passform & følelse for en komfortabel og sikker passform.

En hel Lace Pocket har blitt lagt til skoen, zapatillas salomon rx baratas slik at blonder slutter å bli gjemt bort pent for å redusere forandringen av hak og tåre som ofte oppstår på robuste stier. En syntetisk hette har blitt lagt til tåområdet på skoen for å beskytte fotens forside mot mulig skade som kan skyldes løs og grov terreng och finnes på stien. En hel ClimaSalomon Membrane har blitt lagt inn i skoen som blokkerer alt vann selv i tunge nedturer for å holde foten og innsiden av skoen helt tørr og behagelig

Hors ligne

 

Pied de page des forums