Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 05-07-2018 03:47:27

MooreHudson
Nouveau membre
Date d'inscription: 05-07-2018
Messages: 3

nike shoes

Følgende i fodsporene nike shoes i det nyligt udgivne PATTA-samarbejde er Air Span II-silhuetten tilbage igen i en næsten identisk farvelægning. For det store flertal af jer, der savnede det eksklusive samarbejde om venner og familie, vil dette fungere som en perfekt trøstepræmie, da de eneste mindre forskelle er fraværet af en miniature Swoosh langs toeboxet, et glattere underlag og PATTA-branding på tungen og emballagen. I begyndelsen udformede denne farveway debut som en af OG Air Span II og blev givet "Hot Coral" monicker. Bliver helt sandt til originalen, bør denne retur vende fans af Nike retro designs. Ingen officielle udgivelsesoplysninger er i øjeblikket tilgængelige, men kontroller venligst dine lokale Nike-forhandlere for lager.

Der er i øjeblikket en overflod af store Air Max både klassiske og helt nye på markedet, og to farvelagte farveveje fra Air Max 97, der oprindeligt blev udgivet i august sidste år -; et alt hvidt par og et sort / hvidt par -; gør en retur til hylderne. Det altvitte par har en helt tonal øvre sammensat af hvidnet, hvidt reflekterende rør og en hvid nike sko herre mellomsåle uden yderligere farvebesparelse fra sølv swoosh, der pryder midtfoden og den lille sølvdetalje på tungen. Det sorte par har en tonal sort øvre med samme reflekterende rør, en hvid mellomsåle og ydersålen med en kontrasterende sort luftboble og små hvide detaljer på swoosh, hæl og tunge.

de to sko, der inspirerede dette design. Disse friske iterationer er klædt i nike dk både en mænds eksklusive "Dusty Cactus" og en kvinders eksklusive "Ultramarine" farvevej, der tager nogle klare designindikatorer fra de førnævnte klassiske modeller. Som en af de første eksklusive forhåndsvisninger fra Air Max 270, vi har leveret, har disse "OG" -farveveje pikeret interesse for sneakerheads over hele verden, og nu er ventetiden forbi; fans af disse to udgivelser bør tjekke vores liste over forhandlere, de kan købe et par i morgen den 22. marts på den officielle udgivelsesdato. Air Max 1: en ikonisk sneaker. Vandmelon: en meget elsket frugt. To store ting, som du aldrig ville tænke ville fungere som en, er kommet sammen, da Air Max 1 nu er tilgængelig i en lys "Watermelon" farvevej.

Den frugtinspirerede sneaker nike sko dame har en blød hvid og platinegrå øvre med en vandmelon-inspireret grøn ydersål, tåkasse og hældetalje. Skoen er bundet sammen med den rosa swoosh og hæl hit detaljer. "Watermelon" Air Max 1s er nu tilgængelig på Nike, men du vil måske handle hurtigt, da de sælger hurtigt. I denne uge fik du et glimt på et kommende Air Max 270-tilbud, der kan prale af en "Photo Blue" hælenhed med en primært hvid øvre konstrueret af mesh og andre syntetiske materialer. Nu er det tydeligt, at dråbet bliver en del af en større "Air Max Day" Pack, der indeholder tre iterationer. Genbrug farver fra tidligere udgivne par med sort overdel, vil Air Max fans have deres valg mellem Photo Blue, Tonal Orange og Hot Punch.

Skoene har en hvid Flyknit øvre med en kontrasterende sort swoosh, hæl tæller og lacing system og den førnævnte pulserende røde mellemsål med en gul hælplade. Dette er en indikation på, at mærket er nyligt afsløret skumbaseret sål kommer frem i en bredere vifte af toner. Der er ingen officiel udgivelsesdato eller information til disse lyse løbere endnu, men for Nike løbere er det bedst at gøre opmærksom på den kommende Vapormax 2.0. Det er ingen hemmelighed for nogen tilhænger af LeBron James underskrift sneakerserie med Nike, at hans yndlings korn er frugtbare småsten. "Fruity Pebble" versioner af LeBron sneakers er blevet et fundament for deres partnerskab, der adorning modeller som Zoom LeBron 4 og LeBron 12 tidligere.

Shop HNY injicerer en smule sjov i deres tomgangsløsning med deres "Wear Your Air" -hændelse, der opfordrer nike vapormax kunderne til at komme frem til butikken torsdag den 22. marts med deres hotteste Air Maxes i deres samlinger. Skoene bliver så fotograferet, og de bedste Air Maxes bliver valgt af personalet -; som igen giver disse personer adgang til at købe de eftertragtede sko, der officielt frigives den 26. marts. Du kan finde alle detaljer om arrangementet på deres Instagram-side. Leon James har adored Air Max 95 siden barndommen. Faktisk har denne klassiske model slået ud i en unik iteration, der er specifik for Akron-indfødte, mens han på nogle http://www.bekanyenow.com/images/detail/nike-057hxk.jpg få lejligheder (LeBron 12 Low) går ud på kongens spark.

Hors ligne

 

Pied de page des forums